Fool

Fool | Vsetko je zase inak?

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
fool
Konečne správny slogan
 
kesso
kesso | 8.1.2016 12:13

pozname to to spravili slnieckari v Dubnici a myslia si ze nioeco poriesili! ;-D


moses
moses | 8.1.2016 12:16

No a co on poriesi hentakymi sloganmi?


devinec
devinec | 8.1.2016 12:25

Pocuj fool, podla teba su predsa priaznivci Kotlebu fasisti.
Takze ta kresba moze len posilnit priazen fasistov voci Kotlebovi a jeho nepriaznivcov len posilni v odpore ku Kotlebovi.
Takze aka je logika?
Jedine, ze by priaznivci Kotlebu neboli fasisti, ale toto mi pridu vyvratit tvoji strazcovia demokracie nonamex, iritator.chujov, shrek a vsetky tie tvoje inteligentne nicky.


kesso
kesso | 8.1.2016 12:55

devinec neries to. Jednoducho sa boja ako aj Debil a Gazda ked sa rozpavali o Tom ze ma Kotleba 16% v prieskume! ;-D


Walker Texas Rager
Walker Texas Rager | 8.1.2016 14:26

Skalni priaznivci Kotlebu fasisti su, otazne je, ci aj sam Kotleba je viac fasista alebo je v politike tak ako ostatni pragmaticky a z osobnych zistnych dovodov. Podla mna je to klasicky komunalny zlodej ktory nanovo namiesal marketingovy mix pre slovenskeho sprosteho volica. Ku xenofobii a vyssim davkam pridal aj antisympatie ku vsetkemu moznemu - EU, NATO, vzdelaniu, inym rasam atd., takze kazdy si najde nieco, co moze nenavidiet spolu s ostnanymi a zaroven mu vodca slubi, ze vdaka nemu bude lepsie. Skutocne, velky rozdiel medzi akozesocialistom Ficom a akozefasistom Kotlebom nevidim. Ochrana svojho elektoratu a politika postavena na nenavisti bez akychkolvek rieseni ci nebodaj tvorenia hodnot v spolocnosti.


kesso
kesso | 8.1.2016 14:44

Walker Texas Rager bolo by ale dobre keby aj jeden aj druhy dostali rovnake percento do parlamentu tak 20 : 20 aj ked lepsie by bolo 4.9:4.9 ale svet nieje idealny! :-(


mod
mod | 8.1.2016 16:14

kesso: Neviemco to bol za prieskum ale za prve aj keby mal 16% tak nenajde koalicneho partnera. Za druhe tento neponuka ziadne riesenia. Tento iba vzbudzuje nenavist. Ta nikdy nic nevyriesila a podla toho budu ludia aj hlasovat. Par volicov urcite najde ale 16% to nebude ani zdaleka. Maximalne mu davam 3% a aj to uz bude trapne.


kesso
kesso | 8.1.2016 16:25

mod: myslel som toto
https://youtu.be/DuiDolPijxI


nonamex
nonamex | 9.1.2016 01:29

bravoooooo paradny pocin... este toho chumaja fica mozu nabuduce nahnedo tiez vymaluvac


mod
mod | 10.1.2016 13:11

kesso: Dik. Teraz je to jasnejsie. Agentura Abakis. To mi nieco hovori. V tejto agenture namerali Lipsicovi este pred vznikom Novy takmer 11% preferencie v prieskume. Aka je realita (Lipsisc nema v inych prieskumoch ani na to aby presiel do parlamentu a musel sa spojit s OLaNO a paradoxne aj tejto koalicii klesli spojenim percenta). Z mojho pohladu je to teda agentura kde si chodia nezvolitelne strany kupit optimisticky vysledok. Viac tu: http://zelenahl...kto-je-kto.html


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader